Thursday, January 19, 2012

The Undomestic Goddess

Buku nie ira pinjam dekat libary university.. hehe.. (^-^) Mase ondaway pegi kelas, singgah kejap dekat libary sebab blok seblah je... Buku-buku Sohphie Kinsella memang best... Tapi xtau kenape Ira xbeli buku-buku dye.. Xde aura rase nak beli.. Pelik kan.. :) selalunye kalu nak bace buku Sophie Kinsella, Ira pinjam dekat member je.. hehe...

Buku nie mengisahkan seorang perempuan yang bekerja sebagai peguam. Dia seorang peguam yang hebat dan name dye Sam.. Pada hari dye naik pagkat untuk join lawyer's chamber, mase tu jugak hari kene buang keje sebab dye kene blackmail tapi nampak macam dye yang buat salah.. Dye panik.. Lepas macam2 bende yang jadi... Endingnye, dye jadi orang gaji dekat satu umah besar dekat luar bandar.. Caner dari lawyer boleh jadi orang gaji..? Kene bace.. hehe Dan... Dye jumpe buah hatinye yang bernama Nathaniel...

Book Review

Book title  : The Undomestic Goddess
Author      : Sophie Kinsella
Publisher  : Black Swan
Genre        : Ficton
Price         : RM35.90
Pages       : 416 pages 
Review    :

Samantha is a high-powered lawyer in London. She works all hours, has no home life and cares only about getting partnership. She thrives on the pressure and adrenalin. Until one day....she makes a mistake. A mistake so huge, it'll wreck her career.

She walks right out of the office, gets on the first train she sees, and find herself in the middle of nowhere. Asking for directions at a big, beautiful house, she is mistaken for interviewee housekeeper and finds herself being offered the job. They have no idea they've hired a Cambridge-educated lawyer with IQ of 158 - Samantha has no idea how to work the oven.

Disaster ensues. It's chaos as Samantha battles with the washing machine..the ironing board...and attempts to cook a cordon bleu dinner. But gradually, she falls in love with her new life in a wholly unexpected way.

Will her employers ever discover the truth..?
Will Samantha's old life ever catch up wit her..?
And if it does...will she want it back..?